Bioneuroemoció i Biodescodificació

Ajudar i guiar la persona a sobreposar-se a símptomes i/o bloquejos

La Bioneuroemoció és un mètode que permet alliberar les emocions ocultes i tot tipus de bloquejos que estan al nostre inconscient i que poden provocar la malaltia física.

Anteriorment coneguda com Biodescodificació, la Bioneuroemoció és l’art d’acompanyar la persona a trobar l’emoció amagada i que està associada al símptoma.

Des de la història personal, familiar i transgeneracional, portant-la al conscient i tractar-la a través de tècniques de desaprenentatge i afavorir la curació, mitjançant l’alliberament de l’emoció que hi ha en l’inconscient i transcendir aquesta emoció transformant-la.

Una vegada l’emoció tancada en l’inconscient és alliberada, el cos torna a recuperar la seva salut innata. Per tant, la bioneuroemoció és un alliberament.

Què pot aportar a la persona?

  • Permet que la persona aprengui a confiar en sí mateixa i desenvolupi òptimament el seu potencial i personalitat.
  • El treball se centra bàsicament en el restabliment de l’equilibri emocional i relacional amb l’objectiu que pugui viure una vida plena, mitjançant, tant un procés d’autoconeixement profund com una capacitat autoexpressiva que permetrà a la persona trobar concreta i genuïnament les necessitats essencials de les que no s’és plenament conscient.
Bioneuroemoció

Tens dubtes o preguntes sobre la medicina bioenergètica? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

    Mètodes, Tècniques i Teràpies

    per a un equilibri físic i emocional.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad