Depuració de fetge i ronyó

Teràpies de neteja i depuració de l'organisme

Detoxificació de Ronyons

El bon funcionament dels ronyons és imprescindible perquè facin la seva funció de filtratge eficient de substàncies de rebuig i toxines de l’organisme. Si els ronyons no fan la seva funció de manera correcta o estan obstruïts, el cos re-absorbeix de nou aquestes toxines.

Entre les funcions que realitzen els ronyons destaquen:

  • Regular els nivells de sodi, fòsfor i potassi.
  • Regular les hormones: renina, calcitriol (vitamina D) i eritropoyetina.
  • Regula l’equilibri àcid-base (PH) de l’organisme.
  • Regula la pressió sanguínea.

Detoxificació Hepàtica (depuració del fetge)

El fetge té una funció vitual per l’ésser humà, ja que té com a finalitat la neteja de l’organisme o el sistema immunitari. És per aquest motiu que mantenir-lo en perfectes condicions és essencial per gaudir d’una bona salut.

Patir de fatiga, cansament, mareig, mal de cap, insomni, boca seca, poca concentració, estrès, problemes de pell, irritabilitat, obesitat, gastritis… ens dóna a entendre que hi ha un desequilibri o algun tipus de trastorn a un dels tres òrgans més importants de l’organisme: el fetge, el ronyó i l’intestí.

El tractament es complementa amb vitamines, minerals i fitoteràpia (herbes).

Tens dubtes o preguntes sobre la depuració de fetge i ronyó? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

    Teràpies de neteja i depuració de l’organisme.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad