Homeopatia

Estimular la capacitat autocurativa de l'organisme

L’Homeopatia és un mètode terapeutic consistent a administrar els medicaments en dosis baixes o infinitesimals, amb l’objectiu d’estimular la capacitat autocurativa de l’organisme i recuperar així l’estat de salut.

Descoberta i desenvolupada per Samuel Hahnemann (1755-1843) metge i químic alemany, investigador, que observant els efectes secundaris de la medicina agressiva de l’època, va trobar la manera de tractar les malalties de manera diferent.

L’homeopatia, pot estar elaborada amb qualsevol element de la natura, d’origen mineral, vegetal, animal.

Els preparats es fan amb un acurat procés de dilució-dinamització que grava a l’estructura de l’aigua la información curativa de la substància original, i no tant només diluïnt-se.

S’investiga mitjançant experimentació pura dels remeis en individus sans, que ens porta al coneixement d’aquesta capacitat curativa.

L’Homeopatia comparteix amb altres teràpies naturals la visión Holística i Vitalista de l’ésser humà, on el seu cos-emocionis-ment-esperit formen una unitat indivisible i perfectament interrelacionada, que estimulada positivament en qualsevol d’aquest elements provoca una millora en tots els altres.

El Homepatia actúa afavorint la seva funció reguladora i de curació, i no busca simplement suprimir els símptomes, sinó afavorir una curació profunda i duradora.

Per què serveix l’homeopatia?

Per tractar patologies de diferents àmbits, com dermatològiques, ginecològiques, psiquiàtriques, respiratòries, endocrinològiques, i d’altres.

Homeopatia com a tractament preventiu

L’homeopatia, és preventiva i ajuda a l’organisme a mantenir un bon estat de salut, ja que la seva acció equilibradora i reguladora de l’organisme, tenint en compte els símptomes, ajuda al fet que no arribin a convertir-se en patologies.

Homeopatia

Tens dubtes o preguntes sobre la medicina bioenergètica? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

    Mètodes, Tècniques i Teràpies
    per a un equilibri físic i emocional.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad