Leonor Martín Monge

Més de 35 anys en l'àmbit de la medicina natural i el tractament holístic del pacient

Tota una vida dedicada a l’ajuda, la curació i la millora de la salut de les persones

…i aquesta l’experiencia que apliquem a tots i cadascun dels nostres pacients

La Leonor Martín, directora i gerent, representa tota una vida dedicada a l’ajuda, acompanyament i millora de la salut de les persones. Així com a la recerca continuada dels mètodes més eficaços i innovadors. Ha recopilat tots els coneixements que ha adquirit al llarg de la seva trajectòria professional, acadèmica i personal per anar més enllà i donar lloc a les seves pròpies tècniques.

El 1974 va començar els seus estudis en infermeria i en tot el seu recorregut ha demostrat la seva clara vocació com a emprenedora i innovadora en les últimes tendències en medicina natural.

La seva passió, dedicació i resultats l’avalen com a experta en bioenergètica, en sistemes de detoxificació a través de la dietètica, la hidroteràpia de còlon i la seva aposta infal·lible per l’aigua de mar, així com a experta en homeopatia i tractament d’emocions.

“jo no guareixo el cos de les persones, sinó que ajudo al cos a guarir-se”

Gran experiència, coneixement i solidesa:

  • Diplomada en Infermeria i Postgrau en Medicina naturista per la Universitat de Barcelona (Les Heures).
  • Tècnica i Especialista en Hidroteràpia de Còlon.
  • Màster en Homeopatia.
  • Cofundadora de la Fundació Aquamaris, que treballa per a la investigació de l’aigua de mar i la difusió dels seus grans beneficis terapèutics.
  • Més de 35 anys d’experiència en l’àmbit de la medicina natural i tractament holístic del pacient.
  • Experta en Bioenergètica. Més de 25 anys impartint cursos en aquesta disciplina adreçats a adults i adolescents.
  • Autor del llibre El Sentimiento del Intestino (Viena Ediciones, 2015).

La Leonor realitza de manera periòdica conferències i xerrades en diferents espais i agrupacions per donar a conèixer la seva experiència. En l’actualitat són milers les persones que han passat pel Centre Mèdic SPAL, d’ençà que es va fundar l’any 1979.

Vols transformar el teu cos i aprendre

a gestionar les teves emocions?

Trucan's al 93 754 02 22 i t'acompanyarem en el procés de canvi

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad