Medicina bioenergètica

Valora i considera la malaltia entenent l’individu com un conjunt de cossos: el cos físic, el cos mental i el cos espiritual

La Bioenergètica o Medicina Quàntica, treballa amb el camp energètic humà existent en tots els nostres aspectes vitals, ja siguin espirituals, físics, emotius, conductuals, actitudinals o psicològics.

Considera que el ser humà, no és només la suma d’òrgans físics i reaccions químiques o enzimàtiques controlades genèticament, sinó que és la condensació material de la energia vital que el conforma.

Entén que tot trastorn és primer energètic i després fisiològic o orgànic, per tant actua reequilibrant o regulant, abans de que és produeixi l’alteració orgànica.

Considera que la malaltia és una desharmonia entre la relació dels diferents aspectes energètics anomenats, que finalment és materialitza en el cos físic.

En conseqüència, l’objectiu és potenciar l’equilibri del camp energètic i treure les interferències per al que fluexi l’energia. És per això, un dels seus pilars bàsics de treball son les tècniques psicofísiques del Ioga, juntament amb la tècnica meditativa.

La bioenergètica veu l’ésser humà com una unitat de consciència en la que interactúen els diferents aspectes vitals.

La Bioenergètica, és una medicina integrativa entre les pràctiques mèdiques tradicionals i la medicina ortodoxa per això és un punt d’unió entre la medicina natural i la tecnològica.

No dissocia la medicina de la psicologia, ni la dimensió corporal de l’espiritual, doncs veu l’home com un ser multidimensional on l’energia és la base de tot.

Així, podem definirla bioenergètica com la que busca el benestar del ser humà.

Bioenergètica

Les experiències familiars, les relacions afectives viscudes, els sentiments, els conflictes viscuts, les pèrdues patides… tot això determina la persona que som avui.

La nostra història està gravada en el nostre cos. La bioenergètica, tècnica terapèutica de treball energètic – corporal, busca la comprensió en profunditat dels nostres conflictes interiors, pors, tensions… per alliberar-nos d’aquests i apropar-nos a les nostres emocions més pures i lliures, afavorint així el benestar.

Teràpia de Bioressonància (SCIO)

Sistema avançat de teràpia i diagnòstic energètic, utilitzat per professionals de la salut especialitzats i centres d’investigació arreu del mon.

La teràpia de Biorressonància mesura i equilibra l’estat energètic dels pacients a través de les freqüències corporals i ondes electromagnètiques de l’organisme.

Les seva finalitat és terapèutica: recuperar l’energia vital, el benestar i la salut, així com prevenir malalties futures.

Medicina Bioenergètica

Tens dubtes o preguntes sobre la medicina bioenergètica? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

    Mètodes, Tècniques i Teràpies

    per a un equilibri físic i emocional.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad