Primera Visita

Observar la persona en el seu conjunt per buscar l'origen de les enfermetats

A Centre SPAL creiem que, per oferir l’atenció més personalitzada a les persones que es visiten al centre, és necessari entendre’ls en totes les seves dimensions. Per aquest motiu, és important que, abans d’iniciar cap tractament, fem una valoració integral amb la Leonor Martín Monge.

La valoració integral consisteix a determinar quins desequilibris presenta la persona i els seus nivells de toxines, a partir de l’experiència de la Leonor, l’observació i les tècniques d’última generació per a la detecció basades en la medicina quàntica i bioenergètica.

El diagnòstic bioenergètic, a diferència de la medicina al·lopàtica, no es fixa només en els símptomes, sinó que s’observa la persona en el seu conjunt i es dedica una atenció especial a la recerca de l’origen real de les malalties que, a vegades no està en un desequilibri físic, sinó en un fort impacte emocional. I, per aquest diagnòstic, és necessària la sòlida formació i experiència de la Leonor per avaluar en quin punt es troba la persona.

Aquesta primera visita no té una durada establerta, sinó que depèn de la persona i de les seves necessitats. I, a partir d’aquesta primera visita, s’estableix l’inici del tractament amb un acompanyament personalitzat, a través de diferents mètodes naturals, amb l’objectiu de començar a desbloquejar els canals d’energia del cos i preparar-lo per a sanar-se.

¿Vols realitzar una primera visita virtual o presencial?

Omple el següent formulari per reservar una primera visita amb la Leonor Martín Monge

    Mètodes, Tècniques i Teràpies

    per un equilibri físic i emocional.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad