Osteopatia biodinàmica

Orientada al diagnosi i tractament de les afeccions de l’organisme

L’osteopatia és una tècnica manual orientada al diagnosi i tractament de les afeccions mecàniques i morfològiques de l’organisme. Està basada en un principi fonamental: el cos és capaç de fabricar de manera autònoma els remeis contra les malalties si les seves relacions estructurals es troben en estat normal, la seva alimentació és bona i es troba en un bon ambient.

Actua sobre les estructures del cos (esquelet, músculs, lligaments, vísceres, crani i teixit connector) per alleugerir el dolor, millorar la mobilitat i restablir la salut natural.

L’osteopatia es considera una ciència holística, és a dir, que té com a objectiu l’equilibri total del pacient i no la simple cura dels símptomes.

 

Cràneo-Sacral

Està enfocada al tractament del sistema de fàscies, format per teixit conjuntiu, que envolta, estabilitza, separa i sosté a estructures com els òrgans, nervis, músculs, tendons i lligaments. Les fàscies aporten la capacitat de subjecció a les diferents estructures. Finalment formen la integració estructural i qualsevol informació visual, sensorial o auditiva que modifiqui aquest equilibri repercutirà globalment afectant les estructures restants.

 

Miofacial

Està enfocada al tractament del sistema de fàscies, format per teixit conjuntiu, que envolta, estabilitza, separa i sosté a estructures com els òrgans, nervis, músculs, tendons i lligaments.

Les fàscies aportant la capacitat de subjecció a les diferents estructures. Tanmateix aquestes formen, finalment, la integració estructural i qualsevol informació visual, sensorial o auditiva que modifiqui aquest equilibri, repercutirà globalment afectant a les estructures restants.

L’osteòpata està capacitat i, específicament preparat, per interpretar els petits moviments que se succeeixen en el nostre cos. És així com es pot arribar a detectar l’origen de la nostra molèstia, lesió o dolor.

No procedirem a tapar aquests símptomes, els prestarem l’atenció que es mereixen i ells mateixos ens ajudaran a fer-los desaparèixer, resolent la causa que els està originant.

Quines millores tindré?

Ens evita contractures musculars, lumbàlgies, ciàtiques, hèrnies discals, complicacions en tendons, ansietat, estrès, depressions lactants amb dificultats de l’aparell respiratori o digestiu, bronquitis, bronquiolitis, otitis, còlics, tot tipus de malalties cròniques i / o degeneratives, diabetis, hipertensió, artrosi, alzeymer, entre altres.

L’osteopatia biodinàmica pot ajudar en qualsevol obstrucció de l’equilibri de la salut. Les seves aplicacions són tan nombroses com problemes puguin existir en el cos.

Sense fàrmacs

Aquest mètode no utilitza fàrmacs ni cap mena d’aparell i està indicat per tractar malalties d’origen visceral, glandular o musculo-esquelètic.

Beneficis

 • Alleugerir el dolor
 • Millorar la mobilitat
 • Restablir la salut natural

Tens dubtes o preguntes sobre la medicina bioenergètica? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu

  Mètodes, Tècniques i Teràpies

  per a un equilibri físic i emocional.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
  Privacidad