Mètode Detox

Determinem quins desequilibris presenta la persona i els seus nivells de toxines.

Consisteix a determinar quins desequilibris presenta la persona i els seus nivells de toxines. Això es fa a partir de l’experiència del terapeuta, l’observació i tècniques d’última generació per a la detecció basades en la medicina quàntica i bioenergética.

La medicina alopática (tradicional) només es fixa en els símptomes, no en les causes profundes. Mitjançant el diagnòstic bioenergètic es contempla a la persona en el seu conjunt, i es dedica a la cerca del veritable origen de les malalties, que en ocasions no està en un desequilibri físic, sinó en un fort impacte emocional.

Diagnòstic Bioenergètic

 • Valora als pacients des de una perspectiva integral, tenint en compte no tan sols el seu estat físic, si no també mental i emocional.
 • Respecta la naturalesa del cos humà, així com el seu poder autocuratiu, moltes vegades despreciat o desconegut per la medicina occidental.

Determinar el nivell de toxines

 • Observació de la llengua i els ulls.
 • Nivell de pH mitjançant un anàlisi d’orina.
 • Observar l’actitut i l’estructura física de la persona.

Ús de prebiòtics

Abans de passar a la segona fase del mètode detox, es recomana l’ús d’aliments prebiòtics per tal de millorar la flora intestinal i enfortir el sistema digestiu.

L’intestí és l’òrgan més important per a la nutrició de l’ésser humà. Gràcies a ell assimilem els nutrients, que arriben a les cèl·lules a través de la sang, i eliminem les substàncies sobrants, inclosos els tòxics que ingerim juntament amb els aliments i que són perjudicials per a l’organisme.

Al llarg d’aquesta fase s’apliquen diferents recursos en funció del cas, però sobretot dos: l’alimentació i la hidroterapia de còlon. Durant aquesta fase es busca una alcalinització del cos per afavorir la autocuració de l’organisme.

Beneficis de la hidroterapia de còlon

 • Desintoxica, oxigena i restaura tot el nostre organisme.
 • Elimina paràsits i fongs.
 • Afavoreix el funcionament dels principals òrgans del cos.
 • Reforça el sistema immunitari.
 • Millora el trànsit intestinal.
 • Elimina l’inflor del ventre.
 • Millora la salut de la pell.
 • Prevé el càncer de còlon.
 • Millora l’aportació de calci als ossos i articulacions.
 • Contribueix a millorar l’estat d’ànim i la qualitat del somni.

Utilitzant les argiles per a la desintoxicació

La hidroteràpia de còlon es complementa amb l’ús de les argiles per estimular a nivell tòpic la desintoxicació de l’organisme. L’argila és el material més utilitzat en geoteràpia pels seus efectes absorbents, i les seves propietats antiàcides i cicatritzants.

Durant aquesta etapa ajudem al cos a regenerar-se. Després de realitzar la hidroteràpia de còlon, cal ajudar l’organisme a repoblar la flora intestinal mitjaçant l’ús de probiòtics i suplements vitamínics (manganès, vitamina B6 i zinc).

La flora intestinal

La composició i l’equlibri de la població bacteriana del nostre intestí es fonamental no tan sols per una bona digestió, si no també pel nostre equilibri emocional. L’aparell digestiu, i concretament l’intestí constitueixen el que s’entén com a segon cervell, per la qual cosa és important mantenir un equilibri de bactèries que condicionen la manera de sentir, pensar i actuar de l’individu.

Alguns beneficis dels probiòtics

 • Redueixen la fixació de bactèries patògenes a la mucosa intestinal, contribuint a crear un equilibri saludable entre les bactèries beneficioses i perjudicials.
 • Milloren o solucionen problemes instestinals com la diarrea, l’estrenyiment, el còlon irritable i altres trastorns intestinals, tant en adults com nens.
 • Afavoreixen l’activitat dels mecanismes inmunitaris de la mucosa intestinal i milloren el funcionament del sistema inmunitari en general.

Teràpia Ortomol·lecular

Utilitzar substàncies que existeixen en el cos humà per restituir l’equilibri nutricional del cos humà, imprescindible per l’equilibri corporal, la salut i la prevenció de noves malalties.

Una dieta personalitzada

En la majoria de casos, l’alimentació dels pacients no és la més recomanable, per la qual cosa s’ofereix la possibilitat de dissenyar una dieta personalitzada i adaptada a les necessitats de cadascú.

Millora la salut amb el Mètode Detox!

Tens dubtes o vols demanar cita? Omple el formulari

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
  Privacidad