SAAMA

Mètode de sanació

SAAMA és un mètode de sanació creat per Veturian Arana, a partir d’una amalgama de tècniques bioenergètiques de gran poder que permeten al practicant trobar l’arrel del problema i eliminar-lo de forma senzilla, d’una manera amable amb el cos i molt efectiva.

A nivell bioenergètica, l’arrel de tot problema està en les memòries del nostre inconscient. Durant els primers anys de la nostra vida anem integrant i incorporant tots els missatges que rebem del nostre entorn. Aprenent dels nostres pares, dels professors, etc… i això anirà creant les nostres creences i memòries que quedaran guardades al nostre subconscient. Aquestes memòries són les que condicionaran la nostra resposta o marcaran la nostra actitud davant d’un problema i no una altra.

SAAMA permet preguntar al subconscient de la persona què és allò que està relacionat o creant un problema en la seva vida. És una tècnica on no s’utilitzen agulles ni cap tipus d’instrumental ni la hipnosi.

SAAMA és útil per a qualsevol problema de salut, sigui el que sigui, i també es pot aplicar per a resoldre altres problemes de la vida com qüestions relacionades amb altres persones, amb l’èxit laboral, la creativitat, les addiccions…

Més informació de SAAMA:

https://www.terapiasaama.com

https://saamaterapia.blogspot.com.es

Tens dubtes o preguntes sobre SAAMA? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.

    Mètodes, Tècniques i Teràpies

    per a un equilibri físic i emocional.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad