Reeducació Postural K-Stretch

Restablir la funcionalitat i l’harmonia del cos

El mètode K-Stretch® és un mètode de reequilibri i reeducació postural creat per Danilo Barzio, que respecta els principis fonamentals de mètodes posturals d’origen mézièrista i té com a objectiu principal tornar al cos la seva funcionalitat i eficàcia, a través del tractament de les cadenes musculars tòniques (posturals) i fascials.

Una cadena muscular és una sèrie d’unitats funcionals (músculs, teixit connectiu, fàscies i articulacions) relacionades entre sí amb l’objectiu de complir diverses funcions de l’ésser humà com, per exemple, estar de peu, asseure’s, moure’s, relacionar-se, alimentar-se…

El nostre cos està sotmès en el nostre dia a dia, a diverses situacions i tensions que influeixen en la nostra postura creant dolor i tensions.

Aquest excés de tensions musculars per postures constants (com està asseguts moltes hores, o treballar assegut hores davant un ordinador, o estar moltes hores dret …) pot provocar que hi hagi algun tipus de lesió, un excés de tensions musculars cròniques, escurçaments musculars… que afectin a algun component d’aquest equip (una o més zones de la cadena muscular), i això comportarà inevitablement una pèrdua d’eficàcia en la funció, provocant una limitació funcional, i, tard o d’hora, provocarà molèsties, dolors articulars, inflamacions i rigideses, que poden aparèixer a qualsevol punt de la cadena muscular afectada.

Amb el mètode K-Stretch®, es treballa tota la cadena muscular afectada posant-la en una situació de tensió global, permetent retornar l’elasticitat perduda a les cadenes musculars, ajudant a alliberar les articulacions bloquejades per l’excés de tensió i els escurçaments, millorant així la funcionalitat i l’eficàcia del nostre cos en les activitats de la vida quotidiana, laboral i en la pràctica esportiva.

El mètode K-Stretch permet restablir la funcionalitat i l’harmonia del cos, millorant la postura, millorant l’elasticitat, millorant la mobilitat articular i la disminució de tensions.

Per a més informació: www.k-stretch.com

Tens dubtes o preguntes sobre la Reeducació Postural K-Stretch? Escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu.

    Mètodes, Tècniques i Teràpies

    per a un equilibri físic i emocional.

    Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
    Privacidad